Uniek uitzicht op Gent

Residentieel appartement

Dit prachtige appartement biedt een uniek uitzicht op het MSK en SMAK langs de ene zijde en het historisch centrum van Gent aan de andere kant.

Het appartement op het 7de verdiep is een absolute topper. Een echte penthouse. 110m² bewoonbare oppervlakte en 60m² terras! 2 slaapkamers, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 autostaanplaats.

 2 slaapkamers 1 badkamer
 110m2 woonopp
 Terras 60m²
 Living, keuken, gastentoilet

 1 autostaanplaats

Prijs op aanvraag.

Interesse? Contacteer ons hier

We komen binnen in de inkomhal met rustgevende Mortexvloeren die overal doorlopen. Vervolgens hebben we een modern gastentoilet. In de leefruimte is een volledig ingerichte keuken met Samsung-toestellen en Etna kookplaat met geïntegreerde afzuiging, via de keuken en de living heb je toegang tot de 2 terrassen van samen 60m².

Wanneer we verder gaan in de gang botsen we op de eerste ruime slaapkamer met ingebouwde kasten en parketvloer. Ook hier heb je toegang tot het terras. Een moderne badkamer met douche in Mortex, dubbel wasmeubel, alsook een toilet. We hebben een kastenwand voorzien voor wasmachine en droogkast.

Ernaast vind je de master bedroom met dressing, hier is eveneens parket voorzien en toegang tot het terras.

Het appartement is overal voorzien van optimale verlichting, we hebben hiervoor professioneel advies gevraagd en gekregen bij Lightpoint.be.

Daarnaast hebben we een aparte ruimte voorzien voor de technieken.
EPC label B.

Het appartement is onmiddellijk beschikbaar.

Recente reacties
    Categories
    • Geen categorieën
    Latest Posts
    Newsletter